![]() |
![]() |
|
||||||||
| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
![]() |
| Anahtar Kelimeler: bir, dersiniz, kaliteli, sohbet, sohbetmetrocom |
| ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
vbulletin Expericed
![]() |
Sohbetmetro.com 'da Kaliteli Bir Sohbet 'e Ne Dersiniz ?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & Irc.SohbetMetro.Com 'a HoşqeLdiniz ... ÖnceLikLe ßizLere Yardımcı oLdukLarı İçin Sohbetmetro.com Forum Yönetimi'ne Teşekkür'ü ßir ßorç ßiLiriz ... Irc.SohbetMetRo.Com [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] SLoqanımız: Metro qißi ßir Sohßet Akışı;Tertemiz Ap Ayrı ßir Dünya İçin EL ELe.. Sunucu adı: Irc.SohbetMetRo.Com Açılış tarihi: 08.07.2007 (Eschat'Le ßirLikte..) YÖNETİM KADROSU HAKKINDA ßİLGİ: Sunucu GeneL SorumLusu (Root Administrator): D3Ly(SuskuN) ( d3ly@sohbetmetro.com ) KanaL SorumLusu (Aop,KanaL,Nick SorumLusu) :WeSt ( west@sohbetmetro.com ) Global SorumLusu (SuskuN): D3Ly(SuskuN) ( d3ly@sohbetmetro.com ) Radyo Dj SorumLusu :Yagmur ( radyometromix@sohbetmetro.com ) Helper Departman SorumLusu : BiNBiRSuRaT SUNUCU HAKKINDA ßİLGİ: 1)Kayıtlı Kullanıcı Sayısı: 350 (Yönetim de DahiL oLmak Üzere.) 2)Hedeflerimiz: Değerli arkadaşlar öncelikle ,reyting kaygısını elinin tersiyle iten bir sunucu olduğumuzun, user sayısı artsın diye kanalda şuur yoksunu birtakım kişilerin ziyaretine açık OLMADIĞIMIZ gerçeğinin cümleleridir bu anlattıklarımız. Sizlerde takdir edersiniz ki bir sunucuda efendi olma vasfını taşıyan kişileri bulmak imkansızlara tekabül etmekte. İşte irc de ki bu açığı gidermek için sizlerin ziyaretine açılmış olan sunucumuzda, efendiliği prensip edinmiş siz değerli arkadaşlarımızla,"seviyeli sohbet"tanımını yaşamayı amaçLadığımız için sizlerleyiz. Değerli arkadaşlar sunucumuzun hedefleri belki de herkesin söylediği fakat gerçekleştirme kararlılığını gösteremediği üç kelimeden ibaret: SAYGI,SAMİMİYET,SEVİYE ... Bu yazdıklarımızı okuyan arkadaşların,"kimse yoğurdum kara demez" atasözüne olan inançlarına saygı duymakla birlikte,davetli olduğunuz sunucumuzun, bu söze inat hizmet vermekte olduğunu ve olacağını gelin birlikte görelim,beraberce bi aile olalım. Eschat'i iLe [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] SizLerLe .. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & Irc.SohbetMetRom.Com ßuyrun ßiLetiniz ßiz'den oLsun.. ( KaLkıyor ..) ![]() Bu Metro "olması gereken yere ; saygı,samimiyet,ve seviye durağına gider"... SayqıLar .. Görüşmek DileğiyLe İyi GünLer DiLeriz... -------- SOHBETMETRO AİLESİ -------- ~~~~~~~ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & Irc.Sohbetmetro.Com ~~~~~~~~ GönüL Ne Çay İster Ne de Çayhane;GönüL "Sohbet İster" Çay ßahane ... |
||
|
|
|
LoaDiNG kullanıcımızın bu mesajını beğenip de teşekkür etmek isteyen üyelerimiz:
|
Yagmur (08-10-11) |
|
|
#2 | ||
![]() |
ah ah sohbetmetroda kaliteli bir sohbete ne dersiniz demissin bende diyorum süüperrr olur süperrrrrrrrr bir de acilsa dimi ya,wepimizin ana sayfasida cok cirkin ya o niye öyle oldu
öyle kalmiyacak dimi o yazilar türkcege cevrilip de öyle kalirsa hiccccccc ama hicccc beyenmedim sabirsizlikla sohbetimizin acilmasini bekliyoruz iyi calismalar kolay gelsin emeginize saglik gencler süpersiniz tskler
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]() |
Bu Metro "olması gereken yere ; saygı,samimiyet,ve seviye durağına gider"...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & Irc.Sohbetmetro.Com ~~~~~~~~ GönüL Ne Çay İster Ne de Çayhane;GönüL "Sohbet İster" Çay ßahane ... İnsallah en kısa zamanda sunucu sohbete acılacaktır.. D3Ly emeğine sağlık..Tüm sohbetmetro yönetimine başarılar dilerim |
||
|
|
|
Yagmur kullanıcımızın bu mesajını beğenip de teşekkür etmek isteyen üyelerimiz:
|
LoaDiNG (08-11-11) |
|
|
#4 | ||
|
vbulletin Expericed
![]() |
Olası en kısa zamanda, Sohbet hayatına devam edecek, Sohbetmetro.com; bizler yönetim olarak istiyoruz ki, tüm kullanıcılarımız güven içerisinde, sohbet edebilsinler, güven içerisinde radyo metromix 'i dinleyebilsinler.
|
||
|
|
|
LoaDiNG Kullanıcımızın bu mesajını beğenip de teşekkür etmek isteyen 2 üyemiz:
|
KaRaD3NiZLy (08-15-11), PosTaCi (08-11-11) |
![]() |
| Etiketler |
| bir, dersiniz, kaliteli, sohbet, sohbetmetrocom |
| Seçenekler | |