![]() |
![]() |
|
yazan GencAy 10-08-11, 02:12
1-O BABANIN SÜLALESİ YAVRUM ![]() Çocuğun biri babasına sormuş : -Baba biz nasıl olduk? Baba cevap vermiş: -Maymunlar türeye türeye biz olduk demiş... Tabi çocuk babasının lafına inanmamış.Annesine biz nasıl olduk demiş? Annesi: -ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş. Cocuk: -Ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi Anne cevap verir: -O babanın sülalesi, bizi ilgilendirmez ![]() 2-ŞÖFÖR KADIN Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken Çarpışırlar. ikisinin de ...arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: ' Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ...ikimizde hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp ,dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamız için bir işarettir' der. Müthiş heyecanlanan adam: 'Evet, galiba haklisin' diye cevap verir. KADIN şaşkınlıkla 'Bak, arabam hurdaya döndü ama bir sise şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız' DERKEN, şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına Verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar: 'Sen içmeyecek misin ?' ! kadın cevap verir: 'Hayır, ben polisi bekleyeceğim!' 3-MURAT 124 Temel, yıllar sonra biriktirdiğiyle elden düşme Murat 124 alır. Arabasıyla memle...ketine giderken araba arızalanır. Yolun kenarına çeker, motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanaşır:![]() — Hayrola hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim ilk tamirciye kadar. Temel bu teklife çok sevinir. Ara halatı ile Murat'ı Ferrari' nin arkasına bağlarlar. Ferrari' nin sahibi genç uyarır: — Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam, sen selektör yap beni uyar! Temel: — Tamam! Yola koyulurlar. Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60.80.100... derken, Murat124 arkadan selektör yapar. Ferrari durumu anımsar ve yavaşlar, bir sure sonra Ferrari yeniden gaza basar, 60, 80,100... Selektör yeniden anımsatır. Ferrari yavaşlar. Yolda bu şekilde ilerlerken bir Lamborghini Ferrari' ye yaklaşır: — Kapışalım mı? Ferrari yanıtlar: — Nesine? — 340 km. ötedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur. Ferrari hemen onaylar ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220... O arada trafiği denetleyen helikopterdeki görevli polis, genel merkeze bilgi vermektedir: - Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında!!! 3 araç yarış yapıyor. Ferrari ile Lamborghini saatte 300 km hızla yan yana gidiyorlar, arkadan da Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır selektör yapıp yol istiyor!! ![]() 4-ÖĞRENCİ NEDEN DERS ÇALIŞMAZ ![]() Bir yıLda ders çalışabiLmemiz için 365 gün var. 52 gün pazarLarı kaLdırırsak 313 gün kaLıyor. Yazın havaLarın çaLışmak için çok sıcak oLduğu 50 gün var, yani geriye 263 gün kaLıyor. Her gece ortaLama 8 saat uyuyoruz bir sene için düşünürsek saatLer 122 gün yapar.Geriye141 gün kaLır.Kendimize her gün 1 saatcik zaman ayırsak 15 gün daha az aLır.KaLdı126 gün.Hergün yeme içme için 2 saat harcarsak 30 gün gidiyor, 96 günümüz kaLıyor. İyi bir öğrenci dışarı çıktığında sadece 2 saat gezip tozmaya harcasa,yılda 92 gün eder,geriye sadece 4 günümüz kaLır. E sonuçta bizde insanız 3 günde hastalanırız, geriye 1 günümüz kalıyo. Aaa!.. Tesadüfe bakın o günde doğum günümüz.. ![]() 5-YALAN DEDEKTÖRÜ ![]() • Bi adam yalan dedektörü almış. • Akşam yemeğinde denemek istemiş. • Oğluna bugün nerdeydin demiş. • Oğlu da "okuldaydım" diyince dedektör ötmüş. • Sonra oğlu itiraf etmiş, erotik bi filme gitmiş sinemada. • Babası da kızmış, oğluna ; • "Ben senin yaşındayken erotik nedir bilmezdim bile" demiş. • Dedektör yine ötmüş. • Bunu duyan anne gülmüş ve ; • "Al işte senin oğlun" demiş. • Dedektör yine ötmüş
Yorumlar 0
|
![]() |
| Etiketler |
| burdan, ordan |
| Article Tools | |
| Stil | |
|
|
| Copyright | Yasal Uyarı! |
|